side-area-logo

Rut registrering

Ønsker du hjælp til RUT-registrering og dermed undgå bøder? 


 

Registret for Udenlandske Tjenesteydere (RUT) er den danske stats officielle register til at anmelde udenlandske tjenesteydelser. Udenlandske tjenesteydere (udstationerede medarbejdere og selvstændige erhvervsdrivende), der udføre arbejde i Danmark, skal andmelde i RUT.

 

Udenlandske virksomheder, som midlertidigt udfører opgaver i Danmark, skal anmelde dette i Registret for Udenlandske Tjenesteydere (RUT). Det gælder både virksomheder med og uden ansatte.

 

Hvis den udenlandske virksomhed anmelder for sent, ukorrekt eller med utilstrækkelige oplysninger, bliver man straffet med bøde. Arbejdstilsynet giver den udenlandske men også den danske virksomhed en bøde på op til 10.000kr eller sender en tiltale indstilling til politiet, hvilket er ærgerligt for ikke at overholde denne registrering. Skifter man oftest byggeplads kan man hurtigt glemme alt om denne vigtige registrering.

 

Vi hjælper virksomheder med at løse opgaven med registrering, så vores kunder undgår denne unødvendige omkostning, helt uden at løfte en finger. Hver gang vores kunder rykker fra byggeplads til byggeplads eller starter op på et nyt projekt, klarer vi RUT registreringen for dem, så de kan fokusere på det, som de er dygtige til og ikke den administrative del ved registrering i RUT.

 

 


*

*

*

*

adresse:

Wichmandsgade 8 5000 Odense C

Telefon:

60 19 23 43

Image icon
PROCESSEN
LÆS OM PROCESSEN HER
OM OS
LÆS MERE OM OS HER
KONTAKT OS
GÅ TIL KONTAKTSIDEN HER