side-area-logo

om os

Hvem er
Vikar Invest?

Vikar Invest er leverandør af fleksibel, kompetent og faglig arbejdskraft til den danske byggebranche og industri. Vi benytter os kun af effektive og hårdtarbejdende medarbejdere, der nyder at møde på arbejde og har en høj arbejdsstandard.

Vi garanterer gode, stabile vilkår for både os og vores vikarer og sikrer en gennemskuelig proces for vores kunder – fra start til slut.

Vores søgenetværk er efterhånden så veludviklet, at vi blander os med branchens allerbedste. Det sætter os i en position, hvor vi aldrig vælger bare den første og bedste medarbejder. Vi tager os tid til at sætte os ind i den enkeltes kompetencer og behov, og det betyder, at vi kan levere hurtigt – og korrekt.

Hvordan sørger vi for gode
Forhold til vores medarbejdere?

Hos Vikar Invest er kandidaten altid i fokus. Det er vores vikarer, der i sidste ende driver virksomheden, og derfor giver andet end deres absolutte trivsel ingen mening. Vi har en ambition om, at vores vikarer altid møder ind med engagement og glæde, og er fast indstillede på et konstruktivt samarbejde om en positiv arbejdsdag.

Vi ser matchet mellem kandidaten og kunden som nøglen til vores forretning. Derfor gør vi alt, vi kan, for at få dette til at glide så nemt som muligt. Vi sørger blandt andet for bolig i kundens nærområde, så vores vikarer er indlogeret tæt på arbejdsområdet. Det sikrer en nemmere og mere stressfri arbejdsdag for alle parter.

Image module

Flere informationer

Som kunde hos os skal du ikke tænke på andet end at modtage din nye arbejdskraft. Vi står for alt det praktiske og administrative vedrørende rekrutteringen og ansættelsen. Det gælder bl.a.:

 • Rekruttering og ansættelseskontrakt
 • Skattekort og lønudbetaling
 • Bolig til din nye vikar
 • Betaling af A-skat, AM-bidrag og feriepenge
 • Andre sociale omkostninger

Vi står for fuld service både før, under og efter processen og er til rådighed for kontakt igennem hele perioden, så du aldrig står med ubesvarede spørgsmål og usikkerhed.

Vi vil stå som dit nøglebureau og være din faste samarbejdspartner til ekstern arbejdskraft. Når du arbejder tæt sammen med os, har du følgende fordele:

 • Du har mulighed for frit og fleksibelt at skrue op og ned for eksterne medarbejdere
 • Dermed kan du tilpasse behovet til høj- og lavsæson for din virksomhed
 • Du slipper for dyre opsigelsesperioder og andre omkostninger forbundet med flere samarbejdspartnere

Kundens opgave skal løses, og det skal foregå uden eksterne problemer. Som kunde hos os får du en gnidningsfri proces hele vejen igennem.

Grundlaget for vores forretning er en kvalitetsgaranti på de vikarer, vi sender ud til vores kunder. Derfor består meget af vores arbejde af en grundig udvælgelsesproces blandt vores kandidater, så kun de bedste står tilbage. Efterhånden som vores erfaring i branchen stiger, og vi arbejder med flere og flere kandidater, ser vi en tendens for vores vikarers kendetegn. Vores vikarer er:

 • Kompetente, motiverede, effektive og faglige
 • Åbne og nysgerrige og aldrig bange for at tage ansvar
 • Har de rette færdigheder, solid erfaring og en stærk personlighed

Vi kan faktisk sige det meget kort: Med en vikar fra Vikar Invest får du løst din opgave, og du har også en mand klar til næste gang – hverken mere eller mindre.

1.

Praktisk: Hvor mange vikarer? Hvornår og hvor længe? Hvad er dine behov? Hvad er dine krav? Hvor mange timer?

2.

Forventningsafstemning: Hvilke opgaver skal udføres? Hvilke kompetencer og erfaringer er nødvendige for at løfte opgaven?

3.

Hvorfor vikarer? Nemt ved ansættelse og afskedigelse, ingen administration, lavt sygefravær, positive og effektive medarbejdere.