side-area-logo

Andre brancher

Søger du tagdækkere til din virksomhed?

Vikar Invest sørger for kvalificerede tagdækkere til din virksomheds næste projekt. Vores tagdækkere har stor erfaring med at arbejde med tagpap og er vant til en arbejdsdag med knald på. 

Tagdækkere med stor arbejdsmoral

Vi har kun tagdækkere med høj håndværksmæssig stolthed. Når vi hyrer tagdækkere, sikrer vi os altid, at tre kendetegn er til stede: 

  • Selvstændighed
  • Ansvarlighed 
  • Service i topklasse

På den måde kan vi garantere, at kundens behov altid er i fokus!

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på tagdækkere.

Image module
Image module

Kompetente industrimalere til din virksomhed

Vikar Invest har dine kommende industrimalere. Vores industrimalere har både erfaring med at arbejde selvstændigt samt at indgå i små og store teams. Vi har udført mange typer opgaver for industrien, herunder:

  • Brandmaling
  • Betonrenovering 
  • Gulvmaling 
  • Overfladebehandling  
  • Hygiejnemaling

Vi har mandskab til både specialløsninger, samt til de mere ”normale” opgaver, der skal løses hver dag i den danske industri.

Søger du industrimalere?

Hvis du har brug for industrimalere til at løse din næste opgave, kan du kontakte os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Vi har med garanti den ekstra mandskabskraft, du søger.

Stærke nedbryder-vikarer til dit næste projekt

Vikar Invest hjælpe danske virksomheder med vikarer til alle slags nedbrydningsopgaver. Uanset om du skal bruge hjælp til total-nedbrydning af bygninger og ejendomme, eller om det er til den mere begrænsede indvendige nedbrydning, har vi mandskab klar. 

Arbejdet med nedbrydning kræver sikre og professionelle metoder, og vores vikarer er vant til at tage ansvar og opfylde påkrævede arbejdsstandarder. 

Kompetente nedbrydere

Vores vikarer har erfaring med gravemaskiner og andre store maskiner, der typisk benyttes til nedbrydningsopgaver. De er habile værktøjsbrugere og er vant til at tage fat – uanset om det drejer sig om demontering af industriejendomme, eller totalnedbrydning af større og mindre ejendomme.

Kontakt os lige her for et tilbud på din næste opgave.

Image module
Image module

Søger du en arbejdsmand til dit næste projekt?

Vikar Invest står klar til at støtte dit næste projekt med kvalificerede arbejdsmænd. Vores arbejdsmænd er altid klar til hårdt arbejde og kan tage hele værktøjskassen i brug, hvis der er behov for dette. 

Vi har arbejdsmænd med asbest-bevis, hvis der er behov for dette

Arbejdsmænd med høj arbejdsmoral 

En arbejdsmand er kendetegnet ved sin alsidighed, der nemt kan opkvalificeres ved f.eks. kurser og oplæring. De fleste af vores arbejdsmænd har ingen officiel uddannelse, men har indsamlet uvurderlig erfaring gennem utallige timers praktisk arbejde. 

Giv os et kald allerede i dag, hvis du mangler arbejdsmænd til dit næste projekt.

Din succes er vores succes!

Image icon
PROCESSEN
LÆS OM PROCESSEN HER
OM OS
LÆS MERE OM OS HER
KONTAKT OS
GÅ TIL KONTAKTSIDEN HER