side-area-logo

Processen

Image module

Flere informationer

Processen mod et stærkt gensidigt samarbejde behøver ikke være kompliceret. Vi har gjort det simpelt med klare retningslinjer, der skal opfyldes før hver eneste aftales indgåelse. 

Før vi indgår en aftale om ekstern arbejdskraft, er der flere behov, vi skal have afklaret. Disse behov er nøje udvalgt, så vi kan sikre de helt rette og mest kompetente medarbejdere til din virksomhed. Behovene inkluderer alt lige fra antal af medarbejdere til forventningsafstemning. 

I det kommende afsnit opsummerer vi de vigtigste.

Når vi skal udvælge medarbejdere til din næste opgave, kigger vi på følgende parametre:

  • Hvor mange medarbejdere skal du bruge, hvor mange timer pr. dag og hvor længe?
  • Hvilke opgaver skal der udføres, og hvilke kompetencer og erfaringer er nødvendige?
  • Hvilke forventninger har du til medarbejderens personlighed og indstilling?

Disse spørgsmål er vigtige at besvare, så der ikke er tvivl om den aftale, vi indgår. Det sikrer et glat samarbejde fra start til slut.

At finde de rigtige medarbejdere er altid et spørgsmål om den individuelle samarbejdspartner. Vi sørger for at finde frem til de medarbejdere, der har de helt rigtige kompetencer og egner sig bedst til det konkrete arbejde.

Vi udvælger vores medarbejdere blandt alle vores vikarer. Når vi ansætter en vikar i første omgang, starter vi altid med at klarlægge den individuelle kandidats kompetencer og særlige egenskaber. På den måde sikrer vi os et dybdegående overblik over vores vikarstab, der gør det muligt for os at sikre det rigtige match med jeres virksomhed. 

Kort sagt afstemmer vi dine behov og krav med vores vikarers kompetencer, hvorefter vi udvælger de bedste kandidater. Det kan vi gøre, fordi vi har gjort vores forarbejde. 

Vi har gjort det simpelt for os selv, så det bliver simpelt for dig.

En kort og nem proces, når du står med behovet for kompetent og pålidelig arbejdskraft. 

Det betyder, at du som arbejdsgiver slipper for alt det administrative arbejde, der er forbundet med ansættelse, afskedigelse, lønninger, udbetaling af feriepenge og andre sociale omkostninger – alt dette tager vi os af.

Vi garanterer derudover gode og ordnede forhold, når du vælger os – hvilket naturligvis også gør sig gældende for vores vikarer, der vælger os til af selvsamme grund.

Din succes er vores succes!

Image icon
PROCESSEN
LÆS OM PROCESSEN HER
OM OS
LÆS MERE OM OS HER
KONTAKT OS
GÅ TIL KONTAKTSIDEN HER