side-area-logo

Industritekniker / CNC

Hårdtarbejdende industriteknikere og CNC-vikarer

Vikar Invest står for at sikre vores danske kunder et stærkt udvalg af kompetente industriteknikere og CNC-vikarer. Vi har stor erfaring med levering af disse folk, der altid har høj faglighed og er specialiseret i håndtering af specialfremstillede komponenter og avanceret maskineri. 

Du skal hyre vores industriteknikere og CNC-vikarer, hvis du har brug for mandskab til håndtering af CNC-styrede maskiner (som f.eks. CNC-fræsere og CNC-drejere), og andre maskiner der typisk bruges som industritekniker og CNC’er.

Se vores introduktionsvideo her
Effektiv og fleksibel arbejdskraft
Image module
Image module

Dygtige og velforberedte industriteknikere

Når du booker industriteknikere hos os, er du garanteret faglært arbejdskraft – hvis det ønskes. Vores vikarer er vant til komplekse og meget varierede opgaver, men vores erfaring er også, at nogle opgaver kan have lavere kompleksitet, og her kan ufaglært arbejdskraft være lige så godt. 

Uanset hvad er vores vikarer dog alle i stand til at producere emner i høj kvalitet. De kan nemt og hurtigt omstille sig til enhver type produktion, og de udviser altid høj ansvarlighed. Vores vikarer har kvikke hoveder, god sans for teknik og godt håndværk, samt hænderne skruet ordentligt på.

CNC-vikarer med brede kompetencesæt

Vores CNC-vikarer har prøvet lidt af hvert, og det kan tydeligt ses i deres kompetencesæt, der er meget bred. Herunder ses et udsnit af deres erfaringsområder:

  • Arbejde med- og styring af robotter.
  • CNC-bearbejdning, CNC-fræsning og CNC-drejning.
  • Betjening/indstilling af bukke- og stansemaskiner.
  • Produktion af f.eks. maskindele eller værktøj efter tegning.
  • Afvikling og styring af små og store serieproduktioner.

Og meget mere. 

Søger du industritekniker eller CNC’er?

Hvis du søger industriteknikere eller CNC-vikarer, er du mere end velkommen til at kontakte os – lige her (internt link til kontaktsiden).

Image module

Din succes er vores succes!

Image icon
PROCESSEN
LÆS OM PROCESSEN HER
OM OS
LÆS MERE OM OS HER
KONTAKT OS
GÅ TIL KONTAKTSIDEN HER