side-area-logo

Smed & Svejser

Fleksibel og hurtig levering af svejsere og smede til dit næste projekt

Vikar Invest står for levering af både svejsere og smede til danske virksomheder, der har brug for ekstra folk til effektiv og kompetent opgaveløsning. 

Svejsere og smede er et af vores kerneområder, og vi kører en stram rekrutteringsstrategi. 

Kombineret med de gode vilkår, vi udstyrer alle vores vikarer med, har vi på den måde haft stor succes med at tiltrække nogle af branchens dygtigste folk. 

Det stiller os i en position, hvor vi kan tillade os sige, at kun de bedste er gode nok.

Image module
Image module

Dygtige smede og svejsevikarer med brede kompetencesæt

På grund af en nøje tilrettelagt rekrutteringsstrategi har vi en række forskellige smede og svejsere til rådighed. Først og fremmest har vi smedevikarer, herunder både klejnsmede, pladesmede og grovsmede, til normalt smede- og montagearbejde. 

Vi har derudover svejsere til de standardsvejseopgaver, der opstår og gennemføres hver eneste dag i den danske industri, mens vi også har certifikatsvejsere, der klarer både større serier, industrirør og montageopgaver, herunder produktion og montage af stålkonstruktioner. 

Vores smede- og svejsevikarer er vant til at arbejde i både store og små teams, mens de også er vant til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for egen indsats.

 Erfaring fra mange forskellige slags smedeprojekter

Det betyder ikke noget, hvilket materiale du skal have løst opgave i. Vores vikarer er vant til at arbejde med både jern, rustfrit stål og aluminium. 

De har erfaring med konstruktion af gelændere, ståltrapper, altaner i stål og andre stålkonstruktioner, mens de også har arbejdet med reparation og vedligeholdelse af eksisterende konstruktioner, såsom porte, hegn og låger. 

Måske skal du have repareret en brændstoftank? Bygget et nyt anlæg? Vores smede har erfaring med en lang række forskellige installationer til det offentlige rum.

Image module
Image module

Både med og uden certificering 

Vi rekrutterer og udlejer både TIG, MAG og MIG svejsere med og uden gyldige certifikater. Det giver dig større fleksibilitet og mulighed for at vælge. 

Generelt er vores svejsere klar over, hvor vigtigt det er, at alt er udført til perfektion.

Søger du smede eller svejsere?

Når du arbejder sammen med os, skal du ikke tænke på andet end at modtage din nye arbejdskraft. Vi står for alt det administrative – rekruttering, ansættelse og lønudbetaling. 

Det sikrer, at du kan fokusere 100% på din virksomhed og din produktion. Det er tid, penge og resurser, du kan spare – til hver eneste opgave. 

Kontakt os allerede i dag, og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Din succes er vores succes!

Image icon
PROCESSEN
LÆS OM PROCESSEN HER
OM OS
LÆS MERE OM OS HER
KONTAKT OS
GÅ TIL KONTAKTSIDEN HER