side-area-logo

Tømrer

Kompetente tømrervikarer til jeres næste projekt

Søger du tømrervikarer?

Vikar Invest supplerer virksomheder indenfor byggebranchen med kompetente tømrervikarer, der står klar til at hjælpe jeres opgaveløsning i mål. Vi arbejder fleksibelt og struktureret og har den gode dialog og kommunikation i fokus. 

Fordi vi bidrager med en fleksibel mandskabsløsning, kan I udvide og skalere jeres virksomhed uden at gå på kompromis med langstrakte ansættelsesprocesser. 

Vores løsning er altså til dig, der eventuelt står som byggeleder eller måske ejer et byggefirma, der har større ordrer, end I har mandskab til at håndtere, og dermed har brug for flere folk til tømrerarbejde.

Image module
Image module

Fleksible og dygtige tømrervikarer 

Hvis du mangler tømrervikarer der både kan arbejde selvstændigt eller indgå som en integreret del af et team, arbejde struktureret og detaljeorienteret så er du det rette sted. 

Vores tømrervikarer har den gode blanding af tillærte kompetencer og praktisk erfaring, og de tager altid gerne en ekstra tørn, hvis det er påkrævet. Vores vikarer møder altid op i arbejdstøj og påkrævet sikkerhedsudstyr, så arbejdsdagen kan starte hurtigt og effektivt. 

Tømrervikarer med bred erfaring med forskellige typer opgaver

Vores vikarer står til rådighed for dit næste byggeprojekt, uanset om det så gælder boligbyg, renovering, ombygning, tilbygning eller større projekter på store byggepladser. Vi har så mange kvalificerede kandidater til rådighed og erfaringslisten er lang og varieret. 

Søger du tømrervikarer?

Hvis du leder efter kompetente tømrervikar til dit næste byggeprojekt, kan vi meget vel være din nye samarbejdspartner.  

Vi er altid fokuserede på gode vilkår til vores vikarer, og det sikrer et højt niveau til enhver opgave, vi sender arbejdskraft ud til. Tag derfor endelig fat i os, hvis du mangler tømrere til din virksomhed og vil have større fleksibilitet og mere tid til kerneforretningen.

Image module

Din succes er vores succes!

Image icon
PROCESSEN
LÆS OM PROCESSEN HER
OM OS
LÆS MERE OM OS HER
KONTAKT OS
GÅ TIL KONTAKTSIDEN HER