side-area-logo

Maler

Malervikar til alt slags malerarbejde

Vikar Invest leverer dygtige malervikarer til alle former for malervirksomheder i Danmark. Vores mandskab er vant til at arbejde både udendørs og indendørs og dækker alle typer af malerarbejde.

Det betyder ikke noget for os, om ordren er stor eller lille – vi går kun op i at løse dit behov.

Malere til alle typer opgaver

Vikar Invest leverer bygningsmalere og har også de rette kandidater til spartelarbejde og sprøjtemaling. 

Vores vikarer er vant til at blive integreret i både små og store teams. Vi leverer således både til de store byggepladser, der har brug for en masse gode malere, og til dit lokale sjak, der har brug for et ekstra sæt kompetente hænder. 

 

Image module
Image module

Erfarne og kompetente malere

Uanset om du mangler folk til at male lejligheder, lofter eller spartling af væg og facade, har vi den rette kandidat klar. Vores malervikarer kan løse alt lige fra nybyg til renovering og flyttelejligheder.

Vores malere er nøje udvalgt og har alle erfaring med den type opgaver, vi kan forvente at sende dem ud til i den danske byggeindustri. 

Vi går op i, at vores malere har et bredt spektrum af evner, så du kan få høj fleksibilitet til din opgaveløsning. Vores malere kan f.eks. både renovere og male og har derudover generelt gode håndværksevner.

Søger du malere?

Vi går aldrig ned på udstyret

Vi sikrer en høj standard til vores opgaveløsning – uanset hvad opgaven drejer sig om, og hvem vi sender derud. Det gælder også vores malere.

Vores malervikarer møder altid op til opgaven iklædt hvidt arbejdstøj, kvalitetsudstyr, sikkerhedssko og sikkerhedshjelm. Det giver en korrekt og sikker udførsel af opgaven, så alle parter går glade hjem fra arbejde.

Det er gratis at spørge – måske har vi lige den maler, du leder efter. Kontakt os nu og få et tilbud på din næste malervikar.

 

Image module

Din succes er vores succes!

Image icon
PROCESSEN
LÆS OM PROCESSEN HER
OM OS
LÆS MERE OM OS HER
KONTAKT OS
GÅ TIL KONTAKTSIDEN HER