side-area-logo

Jord & Beton

 Jord- og betonarbejdere til din virksomheds næste projekt

Vikar Invest har stor erfaring med rekruttering og mandskabsudlejning til jord- og betonbranchen. Vi har dygtige vikarer til alt lige fra kloakarbejde til støbning af fundamenter, og vi sørger altid for at matche vores vikar specifikt til din virksomhed.

Vores vikarer arbejde alle under gode vilkår og ordnede forhold og har bred erfaring med jord- og betonbranchen.

Image module
Image module

Ansvarlige og kompetente jord- og betonvikarer

Vores jord- og betonvikarer er vant til at tage fat og give en ekstra indsats på arbejdspladsen – også når tingene spidser til. Når du hyrer en af vores vikarer, kan du altid regne med en medarbejder, der møder op og dedikerer sig 100% til opgaveløsning. 

Vores vikarer har arbejdet på en lang række forskellige byggepladser, og de deltager altid aktivt og tager masser af ansvar – og det uanset dårligt vejr eller andre eksterne forhold, der kunne være gældende. 

Generelt er vores jord- og betonvikarer kendetegnet ved faglighed, pålidelighed og høj detaljesans.

Mange forskellige typer arbejde

Vores jord- og betonvikarer har erfaring fra både nybyg, renovering og vedligehold. Vi har vikarer med mange forskellige kompetencer, og herunder vil vi opliste de mest benyttede arbejdsopgaver. 

  • Kloakarbejde. Vores vikarer er vant til at tage godt fat med en skovl og har de nødvendige certifikater til at udføre de vigtige opgaver.  
  • Betonstøbning. Herunder beton og fundamentstøbning, der både er foregået på store områder, men også ved små projekter, hvor detaljen er mere i fokus end normalt. 
  • Betonrenovering. Herunder opstilling af betonelementer, efterstøbning og generel pleje. 
  • Jernbinding. Her er erfaringen især opnået igennem arbejdet med beton, hvor vigtigheden af den rette jernbinding altid har stor betydning for det endelige arbejdes overordnede resultat. 
  • Forskalling. Især forskalling af støbekasser har vores vikarer erfaring med, mens de også er vant til at arbejde med den endelige støbning. 
  • Støbning af fundament og gulve. Vores vikarer møder altid op til dette vigtige arbejde med det rigtige udstyr, de rigtige kompetencer og selvfølgelig den altafgørende sans for detaljen. Som alle i byggebranchen ved, er det ekstremt vigtigt at stå med det helt rigtige resultat til sidst, og derfor er nøje forberedelse og udførsel vejen til succes. 

Derudover har vi hos Vikar Invest stor erfaring med at hjælpe virksomheder med mandskab til at grave fiber og rør til lysledere ned. Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for nogle ekstra sæt hænder til dit næste projekt. 

Image module

Din succes er vores succes!

Image icon
PROCESSEN
LÆS OM PROCESSEN HER
OM OS
LÆS MERE OM OS HER
KONTAKT OS
GÅ TIL KONTAKTSIDEN HER